KARİYER PLANLAMA–I (DENEYİMLER) (11 MAYIS 2016)

Yazar: | Tarih: 12 Nisan 2018

Harita Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ile Harita Mühendisliği Bölümü tarafından 11.05.2016 tarihinde Ondokuzmayıs Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü Konferans Salonunda Harita Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile söyleşi düzenlenmiştir.
HKMO Samsun Şube Başkanı ve Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aziz ŞİŞMAN`ın moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıya; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sebahattin Bektaş Tapu Kadastro 10. Bölge Müdürü Sayın Hasan ÖZALBAN Samsun Kadastro Müdürü Sayın Şaduman MALKOÇ serbest çalışan üyelerimiz Sayın Recai BİLGİN ve Sayın Mehmet Ali TOSUN katılmıştır. Toplantıda "DENEYİMLER" odaklı sunumlar yapılmış ve öğrencilerle söyleşi gerçekleştirilmiştir.
Bu etkinlik kapsamında üniversite kamu kurumları ve özel sektörde çeşitli kademelerde görev yapan meslektaşlarımızla yapılması planlanan müfredat değişikliği ile ilgili görüş alışverişinde bulunulmuştur.