ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ODAK GRUP ÇALIŞMASI (DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI) (23 KASIM 2017)

Yazar: | Tarih: 12 Nisan 2018

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü Ders Planı (Lisans Ders Müfredatı) güncelleştirme çalışmaları kapsamında Bölümden gelen talep doğrultusunda Harita Mühendisleri Odası Samsun Şube Binasında 23.11.2017 tarihinde Dış Paydaş toplantısı düzenlenmiştir.
Harita Mühendisliği Bölümünün günümüz ihtiyaçlarına cevap veren ve Bologna Süreci ve MÜDEK gerekliliklerine uygun 8 yarıyıllık Lisans eğitim-öğretim planının gözden geçirilmesi amacıyla yapılan toplantıya farklı kamu kurum ve kuruluşlarında ve özel sektörde görev yapan yönetici işveren ve çalışan olmak üzere mesleğin farklı alanlarında faaliyet gösteren Harita Mühendisleri katılmıştır.
Toplantıda; Harita Mühendisliği Bölüm eğitim planı (müfredat) değişiklik taslağının incelenmesi OMÜHarita Mühendisliği Bölümünün mevcut müfredatının güncel beklentileri karşılama yeteneği Mesleki Uygulama Programı`nın irdelenmesi ve öğrenci kariyer planlamasının irdelenmesi gibi pek çok konuda görüşler paylaşılmış ve paydaş görüşleri ve önerileri Bölüm öğretim üyeleri tarafından kayıt altına alınmıştır.