Bütünleme Sınavları Sonrasında Mezun Durumunda Olan Öğrencilerin Dikkatine

Yazar: hrtmuhendislik.web | Tarih: 14 Temmuz 2023

Bütünleme sınavları sonrasında mezun durumunda olan mühendis adayları (tek ders sonunda mezun durumunda olanlar formu doldurmayacaklardır, tek ders sonunda mezun olanlar için ayrıca duyuru yapılacaktır.), ekteki formda istenen bilgileri 21/07/2023 Cuma gününe kadar eksiksiz olarak doldurmalıdır. Transkript kontrolü sırasında fark edilebilecek ve mezuniyete engel teşkil edebilecek sorunlar olması durumunda ilgili mühendis adayına formda belirttiği e-posta ile ulaşılacağı için formda belirtilen e-posta adreslerini sık sık kontrol etmeleri, mezuniyet sürecinin sekteye uğramaması açısından faydalarına olacaktır.

Stajını tamamlamamış veya bütünleme sınav notları kesinleşmemiş öğrencilerin başvuru yapmaması gerekmektedir. Ayrıca daha önce duyurularda belirtilmiş olan OMÜ Mezun Bilgi Sistemine kayıt yaptırmamış öğrencilerin mezuniyet başvuruları işleme alınmayacaktır.

FORM: https://forms.gle/QNXND6wAG1vHNj7e6