HARİTA VE GEOMATİK MÜHENDİSLERİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN BURS VE İSTİHDAM DESTEĞİ

Yazar: hrtmuhendislik.web | Tarih: 13 Mart 2022

11 Mart 2022 tarihinde YÖK’ün Bilkent-Ankara yerleşkesindeki Başkanlık binasında gerçekleşen, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve YÖK üyeleri ile HKMO Genel Başkanı Ali İpek ve Yönetim Kurulu üyelerimizin hazır bulunduğu, basın ve televizyon kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı törenle Harita ve Geomatik Mühendisliği Mesleğinin Gelişimi İçin YÖK ile HKMO İş Birliği Protokolü imzalandı.

Bu protokol ile harita/geomatik mühendisliği bölümlerine ülke geneli ilk 30 bin başarı sıralaması içerisinde ve üniversite/bölüm bazında ilk 4 tercih sıralaması ile yerleşen öğrencilere lisans öğrenim hayatları boyunca karşılıksız olarak Odamızca verilecek olan HKMO Başarı Bursu hayata geçirildi. Burs koşulları ayrıca ÖSYM tercih kılavuzlarında 2022 yılından itibaren yer alacaktır. Detaylı bilgi için YÖK ilgili sayfası.