SKY Experience Programı’nın 2023–2024 dönemi staj başvuruları hakkında

Yazar: hrtmuhendislik.web | Tarih: 11 Eylül 2023

SKY Experience Programı protokolü kapsamında üniversitemiz bünyesinde ilgili bölümlerde öğrenimine devam eden ve program şartlarını sağlayan adaylara aday mühendislik imkanı sağlanacaktır. SKY Experience Programı ile ilgili önemli detayları aşağıda bulunmaktadır.

SKY Experience Programı gönüllü bir staj programı olup stajyerler programa üniversite ile imzaladığımız protokole istinaden, tarafınızca yapılan mesleki eğitim sigortası kapsamında katılabilmektedir.

SKY Experience Programı dahilinde stajyerler haftada en fazla 3 en az 1 iş günü şirketimizde staj yapabilmektedir. Hafta sonu çalışmalarına izin verilememektedir.

İlgili aday mühendislik programı herhangi bir zorunlu staj ve/veya iş yeri eğitimini karşılamamaktadır. Ancak üniversitelerin inisiyatifinde SKY Experience Programı kapsamında yapılan staj, zorunlu staj olarak sayılabilir.

Program eğitim öğretim dönemi içerisinde 27.11.2023-31.05.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.